mp3 » MP3 Player

Справедливість та Свобода!!!

Объявление

Відкрився новий форум, що прийшов на зміну apolitical.mybb.ru Доможіть будь ласка зі створенням розділів, бо самому впадлу робити(
Бля, заїбали!!!!! Хто не хоче писати українською, пишіть російською, але хоч інколи намагайтеся поститися українською!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Нові розділи

Сообщений 1 страница 14 из 14

1

Які, на вашу думку, розділи ще можна створити і куди?=)

0

2

А дафай, Тоша, постити фоти голих дівок =)

0

3

ЖМЕН  Ні, правила не дозволяють( відразу ж бан на форум(

0

4

Та ну... а давай зробимо тематичній форум? Наприклад про диктатуру на Україні? Давай радикальну молодь сюді залучати!

Отредактировано ЖМЕН (2007-06-11 21:41:50)

0

5

Радикалів нам не треба!!!

0

6

НАДО!!!!! Или ті хочешь всю жизнь при демократии жить?! Надо делать переворот государственній!

0

7

Наприклад про диктатуру на Україні?

Треба створити розділ "Політика", де і будуть подібні теми. Дуже важливе виправлення: не "на Україні", а "в Україні"!

Или ті хочешь всю жизнь при демократии жить?! Надо делать переворот государственній!

Це дуже цікава тема, яку можна обговорити у новому розділу :)

Радикалів нам не треба!!!

Форум вільний, тому радикали не завадять :)

0

8

Тоді робимо гілку "політика, або ж державний переворот" =) Я хочу очолиті повстання и винищити усіх регіоналів та помаранчевих - встановимо диктатуру, зменшимо податки и будемо слухатись тільки одного Князя Всіеї Русі! Ось такий я поганий! =)

0

9

Роблю, але якщо побачу щось темне баню і не єбе!!!

0

10

Можна зразу уточнити - що для тебе "темне"?

0

11

Ля, ля! Ті поглянь який куркуль усівся тут! Ті що?! Ті диви - він банить і його не єбе! Да я зара сам тобі по сраці нагайом надаю, так шо будеш в мене тут летіти аж до Московії! Клятій тюхтій! =)

0

12

Бандерівець  Ти про це перший дізнаєшся;)

ЖМЕН   :D  :D  :D

0

13

GL@Zik
Прошу хоча б не робити це не повідомляючи. Серйозно, не грохай пости через те, що тобі не подобається зміст...

0

14

Я повідомлю, ти не парся)

0