mp3 » MP3 Player

Справедливість та Свобода!!!

Объявление

Відкрився новий форум, що прийшов на зміну apolitical.mybb.ru Доможіть будь ласка зі створенням розділів, бо самому впадлу робити(
Бля, заїбали!!!!! Хто не хоче писати українською, пишіть російською, але хоч інколи намагайтеся поститися українською!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Музика » Ska, Reggae

Ska, Reggae

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

хто шо любить? шо порекомендуєте послухати? мені наприклад дуже подобається Скальпель, Кожаньій олень, Male Factors, Трубецкой.. вже малость проїлось правда.. Дістемпер не поганий, но музика в всіх піснях якась дуже однакова, достав.. Тік-Алкоголь... Боб Марлі, звичайно.. Колбаска, Яйци Фаберже..

0

2

Cumshot,Ska-p,The locos,Элизиум,Banana gang,Dёргать!,Ёжики смеються,Проперганжа,Шлюз

0

3

угу, Cumshot тож прикольний.. но в мене тіки 4 пісні:(

0

4

ну, в моїх фаворитах : Bad manners, Laurel Aitken, beNUTS, Madness, P.A.S.O (до речі,радила б послухати тим,хто не чув), SKA ringspil, Save Ferris, Tleskac (теж круті хлопці), Sloppy Livin', Шлюз теж люблю ,брт (єх, файний гурт був), Маркшейдер Кунст..та довго ще можу продовжувати.  це щодо ска і ска-панку. а щодо реггей, порадила б послухати Judge Dredd,Dr Ring Ding,Paprika Korps  ;)

0

5

ЯйцЬІ Фаберже наці?:) гг чого ж тоді жидівську ламбаду грають?:)) наці ска гг  не сміши)
а нащот Клокворк Таймс то ше мона поспорити.. по моєму до політики вони нічо взагалі не мають...
"кто то стал WP, а кто подался в антифа, ну а кому то х*уй на фсё забить"
і взагалі мені пофіг на їхні політ. переконання..

сенк, буду шось качати і слухати..

0

6

Pyh написал(а):

ЯйцЬІ Фаберже наці? гг чого ж тоді жидівську ламбаду грають?) наці ска гг  не сміши)

Так, як це не смішно, але нажаль ебучі наці захоплюють і ска, і при цьому вважають що це арійска музика. А КВТ - наці стопудово. Виступи с Коловратом. Пісні типу "это наш бойцовский клуб, здесь уважают белых ненавидят хачей, это наш бойцовский клуб, и ты там до тех пор пока ВайтПа и ФерПлей", пісня Таджик, віконання "Честь и кровь" - це не наци???

GreenWorld написал(а):

что,если проэкт Тарканов-так сразу говно???

Бо таке життя,брат... а на справді тупа комерція.

0

7

Пивас написал(а):

вважають що це арійска музика

*В істериці*

Пивас написал(а):

Бо таке життя,брат... а на справді тупа комерція.

так що слухати тільки Лєтова,а на більшість панку говорити-ГОВНО???

0

8

Блін ми ж про це розмовляли вже! а які групи ти маешь на увазі? і до речі Лєтов верх продажності.

0

9

GreenWorld жжот))
хм, лан, КВТ наці.. но Фаберже то чого?:)

0

10

да, я на більшість панку говорю гавно... в газенваген) говнарі всякі, позор нації:))
Когда человеку НЕЧЕМ гордится - он начинает гордится своей нацией. зачьот, +1

0

11

Самая дешевая гордость - это гордость национальная.
Артур Шопенгауэр

0

12

Феберже друзі КВТ, і ти чув пісню Хулігани??? там співаюсть тіпа "Убирайся в свои страны..." шось тіпа того.

0

13

нєа, хулс не чув( тре скачати..

0

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Музика » Ska, Reggae