Хлопці, що ви гадаєте? Нам потрібна клята демократія чи нам потрібна диктатура?
Державний переворот, або встановлення диктатури в Україні!
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться22007-06-11 22:52:36
Тільки АНАРХІЯ)))
Поделиться32007-06-11 23:59:47
Meine Ehre heisst Treue писало на ножах SS це так, BTW
по темі нічо не пишу, так як достала уже...)
Поделиться42007-06-12 00:05:38
Pyh Жмєн знає це(сподіваюсь). Він знавець 2 Світової Війни, так що все норм. Але все одно смішно))) Раніше я цього не знав(
Поделиться52007-06-12 00:54:15
Я рішуче проти демократії. Демократія призводить до необмеженного лібералізму, а лібералізм - до розкладу суспільства. Саме цей процес ми і бачимо в Україні. Історія незалежної Україні показала, що демократія для української Нації просто не підходить (хоча б цей розподіл на Захід і Схід) і тому встановлення диктатури було б правильним кроком. Приведу кілька цікавих витягів зі статті відомого політолога Олега Багана:
"Лібералізм як філософія буття утверджує насамперед повну особистісну свободу, стимулює індивідуальну ініціятиву, культ матеріяльного проґресу, пріоритетом має раціональний, науковий пошук, тому він завжди націлений на ламання будь-яких перепон і обмежень у цій ґлобальній гонитві за поступовістю і розвитком. У результаті цього дискредитуються і підважуються такі вічні авторитети, як Бог, Нація, Батьківщина, Традиція, Обов’язок, Морально-духовні принципи, адже всі вони заважають ствердженню індивідуальности. Проґрес не пов’язується з морально-духовним вдосконаленням і зростанням. Це й стає посутньою основою для розвитку цинізму та меркантилізму в лібералізованому суспільстві. Зрештою, саме ці процеси ми спостерігаємо в сучасному українському суспільстві, яке прискорено лібералізується під впливом Заходу."
"Ліберальна ідеологія дуже вигідна олігархічним колам, які реально господарюють і визначають долю західних демократій ( бо ж президентів і членів парламентів переобирають, а власники гігантських промислових фірм і концернів, мультимільйонери і мільярдери залишаються ті самі, та, власне, вони й часто визначають кого і куди мають вибрати). Лібералізм в сумі виховує т.зв. «масову людину», тобто спримітизовану, бездуховну, меркантильну людину матеріялістичної цивілізації; людину, позбавлену вищих ідеалів, «розщеплену» релятивізмом (філософією відносности), якою маніпулювати за допомогою куплених телебачення і преси дуже легко. Тому великий капітал так наполегливо підтримує у світі основні принципи лібералізму: практицизм, необмежений індивідуалізм, безвір’я, космополізм і засаду вседопустимости (фальшиво названу «толерантністю»). "
Я за диктатуру, але диктатуру не особисту. Наприклад, уявіть, якщо людина, яка є диктатором, з'їхала з глузду (від цього ніхто не застрахований). Вона спричинить непоправної шкоди Нації і Державі, а скинути її буде дуже важко… Тому я вважаю, що диктатура, при якій правлять кілька людей - така собі Мала Рада – найбільш ефективніша.
Щодо державного перевороту, то щось планувати поки що зарано – треба почекати років 15-20…
Meine Ehre heisst Treue писало на ножах SS
Не просто було написано на ножах. Це офіційний девіз СС, запроваджений в 1932 році після випадку, коли підрозділи СА намагалися взяти штурмом будівлю берлінського окружного управління. Тоді невелика група ССівців зупинила штурмовиків, а Гітлер, коментуючи цю ситуацію, сказав: "ССівець! Твоя вірність - твоя честь".
Поделиться62007-06-12 01:38:33
фігасє:)
на випадок якшо диктатор починає приносити шкоду державі, не гріх скинути його і стати на його місце) так ше великий фюрер заповідав)
Поделиться72007-06-12 01:42:02
Не гріх, але ж в такому випадку без кровопролиття не обійтись... А члени Малої Ради можуть контролювати один одного.
Поделиться82007-06-12 01:51:40
ладно, зійшлись на малі раді. лишилось назначити дату революції. давайте десь 30.. всім підходить? або 28, будем святкувати два свята в один день. 28, хто за?)
Поделиться92007-06-12 02:09:36
30 точно не підходить. Саме в цей день заплановане пікетування посольства США. Мені там обов'язково треба бути (хоча на справді я не пікетувати туди йду) Тоді 28!
Поделиться102007-06-12 11:16:24
саме ЗАРАЗ нам потрібний сильний прошарок робочого та середнього класів,достатньо розумний,свідомий,політично грамотний та,головне,ЗАЦІКАВЛЕНИЙ у національній державі. зацікавлений як духовно,так і матеріально. якщо цей прошарок буде сформований,він буде базою,опорою для успішного підтримання режиму,що встановився в результаті перевороту. якщо зараз правильно вести пропаганду та проникати потихеньку в державні та громадські установи з метою пояснення людям на прикладі,що у національній диктатурі нема нічого страшного та демонстрації масам вигоди такого режиму,оскільки у наш час не є реальним повністю,у всіх деталях довести правильність ідеї національної диктатури аюсолютній більшості...отже,треба розподілити владу серед незначної групи людей( вище зазначена Мала Рада,наприклад),групи високо освіченій,обізнаній у різних сферах керування державою,відданій ідеї та цілком розуміючої,що такий стан речей є найбільш зручним та правильним для утримання влади.