mp3 » MP3 Player

Справедливість та Свобода!!!

Объявление

Відкрився новий форум, що прийшов на зміну apolitical.mybb.ru Доможіть будь ласка зі створенням розділів, бо самому впадлу робити(
Бля, заїбали!!!!! Хто не хоче писати українською, пишіть російською, але хоч інколи намагайтеся поститися українською!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Політика » Державний переворот, або встановлення диктатури в Україні!

Державний переворот, або встановлення диктатури в Україні!

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Хлопці, що ви гадаєте? Нам потрібна клята демократія чи нам потрібна диктатура?

0

2

Тільки АНАРХІЯ)))

0

3

Meine Ehre heisst Treue писало на ножах SS :) це так, BTW

по темі нічо не пишу, так як достала уже...)

0

4

Pyh Жмєн знає це(сподіваюсь). Він знавець 2 Світової Війни, так що все норм. Але все одно смішно))) Раніше я цього не знав(

0

5

Я рішуче проти демократії. Демократія призводить до необмеженного лібералізму, а лібералізм - до розкладу суспільства. Саме цей процес ми і бачимо в Україні. Історія незалежної Україні показала, що демократія для української Нації просто не підходить (хоча б цей розподіл на Захід і Схід) і тому встановлення диктатури було б правильним кроком. Приведу кілька цікавих витягів зі статті відомого політолога Олега Багана:

"Лібералізм як філософія буття утверджує насамперед повну особистісну свободу, стимулює індивідуальну ініціятиву, культ матеріяльного проґресу, пріоритетом має раціональний, науковий пошук, тому він завжди націлений на ламання будь-яких перепон і обмежень у цій ґлобальній гонитві за поступовістю і розвитком. У результаті цього дискредитуються і підважуються такі вічні авторитети, як Бог, Нація, Батьківщина, Традиція, Обов’язок, Морально-духовні принципи, адже всі вони заважають ствердженню індивідуальности. Проґрес не пов’язується з морально-духовним вдосконаленням і зростанням. Це й стає посутньою основою для розвитку цинізму та меркантилізму в лібералізованому суспільстві. Зрештою, саме ці процеси ми спостерігаємо в сучасному українському суспільстві, яке прискорено лібералізується під впливом Заходу."

"Ліберальна ідеологія дуже вигідна олігархічним колам, які реально господарюють і визначають долю західних демократій ( бо ж президентів і членів парламентів переобирають, а власники гігантських промислових фірм і концернів, мультимільйонери і мільярдери залишаються ті самі, та, власне, вони й часто визначають кого і куди мають вибрати). Лібералізм в сумі виховує т.зв. «масову людину», тобто спримітизовану, бездуховну, меркантильну людину матеріялістичної цивілізації; людину, позбавлену вищих ідеалів, «розщеплену» релятивізмом (філософією відносности), якою маніпулювати за допомогою куплених телебачення і преси дуже легко. Тому великий капітал так наполегливо підтримує у світі основні принципи лібералізму: практицизм, необмежений індивідуалізм, безвір’я, космополізм і засаду вседопустимости (фальшиво названу «толерантністю»). "

Я за диктатуру, але диктатуру не особисту. Наприклад, уявіть, якщо людина, яка є диктатором, з'їхала з глузду (від цього ніхто не застрахований). Вона спричинить непоправної шкоди Нації і Державі, а скинути її буде дуже важко… Тому я вважаю, що диктатура, при якій правлять кілька людей -  така собі Мала Рада – найбільш ефективніша.
Щодо державного перевороту, то щось планувати поки що зарано – треба почекати років 15-20…

Meine Ehre heisst Treue писало на ножах SS

Не просто було написано на ножах. Це офіційний девіз СС, запроваджений в 1932 році після випадку, коли підрозділи СА намагалися взяти штурмом будівлю берлінського окружного управління. Тоді невелика група ССівців зупинила штурмовиків, а Гітлер, коментуючи цю ситуацію, сказав: "ССівець! Твоя вірність - твоя честь".

0

6

фігасє:)
на випадок якшо диктатор починає приносити шкоду державі, не гріх скинути його і стати на його місце) так ше великий фюрер заповідав)

0

7

Не гріх, але ж в такому випадку без кровопролиття не обійтись... А члени Малої Ради можуть контролювати один одного.

0

8

ладно, зійшлись на малі раді. лишилось назначити дату революції. давайте десь 30.. всім підходить? або 28, будем святкувати два свята в один день. 28, хто за?:))

0

9

30 точно не підходить. Саме в цей день заплановане пікетування посольства США. Мені там обов'язково треба бути (хоча на справді я не пікетувати туди йду) :) Тоді 28! :)

0

10

саме ЗАРАЗ нам потрібний сильний прошарок робочого та середнього класів,достатньо розумний,свідомий,політично грамотний та,головне,ЗАЦІКАВЛЕНИЙ у національній державі. зацікавлений як духовно,так і матеріально. якщо цей прошарок буде сформований,він буде базою,опорою для успішного підтримання режиму,що встановився в результаті перевороту. якщо зараз правильно вести пропаганду та проникати потихеньку в державні та громадські установи з метою пояснення людям на прикладі,що у національній диктатурі нема нічого страшного та демонстрації масам вигоди такого режиму,оскільки у наш час не є реальним повністю,у всіх деталях довести правильність ідеї національної диктатури аюсолютній більшості...отже,треба розподілити владу серед незначної групи людей( вище зазначена Мала Рада,наприклад),групи високо освіченій,обізнаній у різних сферах керування державою,відданій ідеї та цілком розуміючої,що такий стан речей є найбільш зручним та правильним для утримання влади.

0

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Політика » Державний переворот, або встановлення диктатури в Україні!