mp3 » MP3 Player

Справедливість та Свобода!!!

Объявление

Відкрився новий форум, що прийшов на зміну apolitical.mybb.ru Доможіть будь ласка зі створенням розділів, бо самому впадлу робити(
Бля, заїбали!!!!! Хто не хоче писати українською, пишіть російською, але хоч інколи намагайтеся поститися українською!!!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Спорт » Фізкульт-превед.

Фізкульт-превед.

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Сумніваюся,що тут хтось займається спортом...принаймні серйозно)))...але все одно,кажіть,суки,хто чим займається або займався та які були успіхи(а вони були у всіх,хто це робив,хочете вірте,хочете ні=)).....

0

2

я займався.. рукопаш, пару боїв на рингу, (всі за один вечер, перший раз вихватив, аж в нокдаун попав, другий бій так собі, (суперник був вищий, бив в голову, я по корпусу.. перемогу дали йому, блядь. хоть нам і по очках нічия мала б бути..) третій раз вже нормально бився, в того вся морда червона була)) но блдь, дали нічию) ну нєвїбатсо бойца з мене не вийшло, но при моїх то 55 кг і 160 см росту, бюся не погано)
зараз ходжу в трен зал (вже десь рік).. так нічо виглядаю.. піджачок сидить) (тренер з рукопашу говорить "мязи для того, шоб піджак сидів")) но не раджу говорити так тим, хто не зайався якимось бойовими мистецтвами))

0

3

О! Я ходила на бейсбол(2 месяца),плавание(1 год),конный спорт(2 года),дзюдо(2 урока)),   больше не помню......

0

4

ше пів року на велоспорт, і пару місяців на плавання (забув скільки, малий був)
а ти казав)

0

Вы здесь » Справедливість та Свобода!!! » Спорт » Фізкульт-превед.